• C-SPED 84 Kft. 2500 Esztergom, Petőfi S. u. 9.
  • 2500 Esztergom
    Petőfi Sándor u. 9

  • 06(30)-222-3506
    06(30)-997-2599

  • kapcsolat@c-sped84.hu

Bemutatkozás

Bemutatkozás

1984-tÅ‘l édesapánk Czibula Imre, mint kisiparos, majd egyéni vállalkozó végzett közúti áruszállítói szolgáltatást. Az évek folyamán elÅ‘ször a nyári munkák alkalmával,majd alkalmazottként a családi vállalkozásból merítettünk széleskörű ismeretanyagot, piaci tapasztalatot.

A C-Sped 84 Kft-t 2008.06.04.-én alapítottuk a törvényi lehetÅ‘ségek és gazdasági környezet igénye szerint korlátolt felelÅ‘sségű társasági formában . A társaság fÅ‘tevékenysége a közúti áruszállítás, de a piaci környezet változása következtében és megrendelÅ‘ink igényeinek megfelelÅ‘en tevékenységünket kiterjesztettük, bÅ‘vítettük gépi földmunkával, építési terület elÅ‘készítésével, bontással, útépítéssel, térburkolat készítésével (parkolók, járdák), csatornázással.
A társaság vezetésének hosszú távú célja, hogy tevékenységével, szolgáltatásaival stabil piaci szereplÅ‘je legyen a hazai gazdasági élet e szegmensének. Nagyobb részben térségünk vállalkozásai,az esztergomi önkormányzat cégei részére végzünk szállítási és gépi földmunkákat,de szívesen végzünk szolgáltatásokat lakossági megrendelÅ‘inknek is. A tevékenységünk magas szintű és minÅ‘ségi végzéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételek rendelkezésünkre állnak. MinÅ‘ségcélunk és minÅ‘ségpolitikánk megtekinthetÅ‘ a következÅ‘kkel: minÅ‘ségcél, minÅ‘ségpolitika

Cégünk kimagasló piaci tapasztalattal rendelkezik. Legyen Ön is a partnerünk!