• C-SPED 84 Kft. 2500 Esztergom, Petőfi S. u. 9.
  • 2500 Esztergom
    Petőfi Sándor u. 9

  • 06(30)-222-3506
    06(30)-997-2599

  • kapcsolat@c-sped84.hu

Géppark

Gépparkunk, műszaki háttér

Műszaki háttér

FejlÅ‘dÅ‘ gépparkunkban jelenleg:. JCB 3CX (3 db), JCB 3D, JCB JS145W gumikerekes forgó-kotró, JCB  85Z-2 (zéró farsöprésű) midi-kotrógép, Bobcat E27 minikotrógép, Bobcat T590kompakt rakodó, Bobcat S100 (2db)kompakt rakodó, Bobcat T450 gumilánctalpas kompakt rakodó, Bomag úthenger, Bobcat E10 kompakt rakodó gépekkel vállalunk munkát.
A gépekhez különbözÅ‘ adapterek csatlakoztathatók: pl. törÅ‘fej, mélyásó kanál, betonkeverÅ‘ kanál, hóeke.
Gépeink alkalmasak csatorna-, kábelárkok kiásásra, kerítésalap ásásra, sávalap vagy nyomvonal kiemelésre. A Bobcat gépek szűk helyen is képesek a hatékony, precíz munkavégzésre. A mai gépekkel, legyen az nagyobb volumenű vagy kisebb munka, meg lehet birkózni bármilyen tág vagy szűk terepen is. Így ma már pénzügyileg elÅ‘nyösebb és idÅ‘ben is magasabb hatékonyságot tudunk elérni, mint a kézi erÅ‘ alkalmazásával. Az általunk alkalmazott univerzális munkagépek állandó karbantartás alatt vannak, így bármikor a maximumot tudják kiadni.
A földmunkagépeinkkel precíz, szakképzet gépkezelÅ‘ink dolgoznak, így biztosítva megrendelÅ‘ink számára a minÅ‘ségi munkát.
A gépi földmunkák körébe tartozó mindenféle munkát vállalunk, így tereprendezés, alapozási munkák, csatornázás, mélygarázsok, pincék, medencék kitermelése, talajcsere stb.

Továbbá: aszfaltvágó gépekkel, kompresszorral, csÅ‘szállító pótkocsival, döngölÅ‘ békával, lapvibrátorokkal, szkréper-ládával, padka hengerekkel, megfelelÅ‘ kézi szerszámokkal.
Scania és Man önrakodó-darus, billenÅ‘ felépítményű tehergépkocsikkal, Iveco Daily típusú kis tehergépkocsikkal.
 

Személyi feltételek

Alkalmazásunkban áll felsÅ‘fokú végzettségű felelÅ‘s műszaki vezetÅ‘, gépkezelÅ‘ink és gépkocsivezetÅ‘ink rendelkeznek a megfelelÅ‘ végzettséggel, továbbá szakmunkásokat és segédmunkásokat is alkalmazunk.
A Környezetvédelmi FelügyelÅ‘ség hulladékszállítási engedélye alapján, a környezetvédelmi irányelvek betartásával nem veszélyes hulladékok szállítását végezzük..

Cégünk kimagasló piaci tapasztalattal rendelkezik. Legyen Ön is a partnerünk!