• C-SPED 84 Kft. 2500 Esztergom, Petőfi S. u. 9.
  • 2500 Esztergom
    Petőfi Sándor u. 9

  • 06(30)-222-3506
    06(30)-997-2599

  • csped84@invitel.hu

Géppark

Gépparkunk, műszaki háttér

Műszaki háttér

Fejlődő gépparkunkban jelenleg: Atlas 1304 típusú gumikerekes, forgó-rakodó munkagép, JCB 3CX (2 db), JCB 3D, Ackerman EW320. gumikerekes forgó-kotró, Bobcat 763 homlokrakodó, Bomag úthenger, Gehl homlokrakodó gépekkel vállalunk munkát.

A gépekhez különböző adapterek csatlakoztathatóak: pl. törőfej, mélyásó kanál, hóeke. Gépeink alkalmasak csatorna-, kábelárkok kiásásra, kerítésalap ásásra, sávalap vagy nyomvonal kiemelésre.
A Bobcat és a Gehl gép szűk helyen is képes a hatékony, precíz munkavégzésre. A mai gépekkel, legyen az nagyobb volumenű vagy kisebb munka, meg lehet birkózni bármilyen tág vagy szűk terepen is. Így ma már pénzügyileg előnyösebb és időben is magasabb hatékonyságot tudunk elérni, mint a kézi erő alkalmazásával. Az általunk alkalmazott univerzális munkagépek állandó karbantartás alatt vannak, így bármikor a maximumot tudják kiadni.
A földmunkagépeinkkel precíz, szakképzet gépkezelőink dolgoznak, így biztosítva megrendelőink számára a minőségi munkát. A gépi földmunkák körébe tartozó mindenféle munkát vállalunk, így tereprendezés, alapozási munkák, csatornázás, mélygarázsok, pincék, medencék kitermelése, talajcsere stb.

Továbbá: Atlas Copco kompresszor, aszfaltvágó gépekkel, döngölő békával, lapvibrátorokkal, szkréper-ládával, padka hengerekkel, megfelelő kézi szerszámokkal. Billenő felépítményű Tatra és Iveco( 2db) tehergépkocsikkal, Mazda tehergépkocsival, önrakodó daruval ellátott, billenő felépítményű MAN tehergépkocsi, hosszanyag (oszlop) szállítására alkalmas, speciális pótkocsi, 2db 1 tonna teherbírású, billenő felépítményű kistehergépkocsi.
 

Személyi feltételek

Megbízási jogviszonyban alkalmazunk felelős műszaki vezetőt, gépkezelőink és gépkocsivezetőink rendelkeznek a megfelelő végzettséggel, továbbá szakmunkásokat és segédmunkásokat is alkalmazunk.
A Környezetvédelmi Felügyelőség hulladékszállítási engedélye alapján, a környezetvédelmi irányelvek betartásával nem veszélyes hulladékok szállítását végezzük..
 

Cégünk kimagasló piaci tapasztalattal rendelkezik. Legyen Ön is a partnerünk!